Facilitățile programului de facturare WebInvoice


Facturezi de oriunde, oricand
Facturi, avize, proforme
Pentru afaceri mici si mijlocii

WebInvoice este un program de facturare gratuit pe Internet destinat firmelor cu un volum mic/mediu de facturi lunare. Utilizand o solutie on-line aveti posibilitatea sa accesati, emiteti, trimite facturi de oriunde si oricand prin intermediul unui terminal conectat la Internet: PC, laptop, PDA, telefon mobil.

O gama variata de tipuri de documente si diverse modele potrivite pentru orice afacere! Incearca WebInvoice! E GRATUIT! Facturi Fiscale, Facturi Proforme, Chitante, Avize de insotire a marfii, Ordine de plata, Cerere depunere numerar, Plicuri, Confirmari de primire si multe alte tipuri de documente.​

Inceputurile de drum sunt dificile. De aceea pentru afacerile mici si mijlocii care emit pana in 25 de documente lunar, WebInvoice e gratuit. Pentru afacerile cu un volum mai mare de documente oferim promotional abonamentul anual cu 500 documente/luna la doar 199 Lei + TVA / an.

În sprijinul afacerilor mici Și mijlocii.
Punem la dispoziȚie gratuit soluȚia noastrĂ de facturare online. Facturezi uȘor de oriunde, oricÂnd! ÎncearcĂ acum!

FĂ-Ți un cont pe WebInvoice!

Din dorinta de a sprijini micile firme si pentru a va oferi posibilitatea de a testa WebInvoice fara nici un fel de obligatii, oferim conturi gratuite cu o limita de maxim 25 de documente / luna. Inregistrati-va acum! Celor cu un volum mai mare de facturare le oferim promotional abonamentul anual cu 500 documente / luna la doar 199 Lei + TVA / an.

Prin document se intelege factura fiscala, factura proforma, chitanta, aviz etc. Atat varianta gratuita cat si cea contra cost beneficeaza de toate facilitatile oferite de WebInvoice. Conturile preplatite vor avea prioritate in solutionarea cererilor de asistenta tehnica.


TIPURI DE DOCUMENTE

Contabile: Facturi Fiscale, Facturi Proforme, Chitante, Avize de insotire a marfii

Modele de documente

Pentru Facturi Fiscale, Facturi Proforme, Avize:
A4, A4 fara TVA, A4 pentru plicuri cu fereastra, A5, A5 2exemplare / pagina, A5 fara TVA, A5 fara TVA 2 exemplare / pagina

Pentru plata prin banca: Ordine de plata, Cerere depunere numerar

Pentru posta: Plicuri, Confirmari de primire, Borderou de expediere

Pentru Chitante: A6, A6 2 exemplare / pagina

Pentru banca: Ordine de plata A5 2 exemplare / pagina, Cerere depunere numerar A5 2 exemplare / pagina

Pentru posta: Plicuri DL, Confirmare de primire A6, Borderou de expediere A4

Rapoarte: Sumar a ultimelor facturi emise, facturi scadente, clienti, utilizare serii, Situatie financiara: din fiecare serie cate facturi sunt emise, in valoare de, cate achitate/neachitate, Situatie clienti: cat mai aveti de incasat de la fiecare client, Centralizator facturi: tabel cu cate facturi sunt emise, cu scadenta depasita, achitate/client/luna (ex: este foarte util pentru a verifica daca au fost emise toate facturile periodice)

Cateva dintre facilitatile WebInvoice
 • Se pot crea facturi in mai multe valute Ex: Lei, Euro, USD
 • In cadrul unei facturi produsele pot fi exprimate in valute diferite si pot avea Cota TVA diferita(ex: se factureaza 15 Euro in Lei la cursul BNR din ziua platii)
 • Fiecare factura are scadenta proprie
 • Se pot genera facturi cu taxare inversa si scutite cu/fara drept de deducere pentru firmele de transport, de turism si cele ce fac exporturi.
 • Se pot crea facturi duplicat dupa facturile emise anterior(ex: se factureaza in fiecare luna 15 Euro, se schimba doar data si cursul valutar)
 • Se pot crea duplicate pentru mai mult documente simultan(ex: selectam facturile de luna trecuta si generam din ele facturile pentru luna curenta)
 • Se pot genera chitante din facturi, facturi din avize, facturi fiscale din facturi proforme etc (ex: prima data se emite factura proforma, la plata se genereza factura fiscala si chitanta din factura proforma)
 • Facturile nu pot fi sterse ci doar anulate
 • Se poate emite direct factura + chitanta
 • Se pot trece note ce vor fi tiparite in subsolul facturii
 • Pentru fiecare factura se poate genera un ‘ordin de plata’ sau o ‘cerere de depunere numerar’, cu datele beneficiarului, cu care acesta poate merge direct la banca pentru a efectua plata prin transfer sau numerar.
 • Facturile sunt personalizate cu sigla furnizorului
 • Facturile pot fi sortate si filtrate dupa: clienti, oras, tip, serie, achitat, anulat, data
 • Facturile pot fi Importate si Exportate in format CSV – usoara integrare cu Excell, Access, FoxPro etc.

Ce mai e nou pe blogul WebInvoice?

 • Regulamentul general de protecție a datelor și întocmirea facturilor fiscale

  Regulamentul general de protecție a datelor și întocmirea facturilor fiscale

  Regulamentul european 679/2016 privind protecția datelor cu caracter personal, prescurtat GDPR (General Data Protection Regulation) a intrat în vigoare începând cu 25 mai 2018 . Scopul său este protejarea informațiilor cu caracter personal al cetățeanului Uniunii Europene. GDPR a intrat în atenția tuturor odată cu audierea lui Mark Zuckerberg , directorul și fondatorul Facebook. Cât […]

 • Actualizare cota noua TVA

  Actualizare cota noua TVA

  Stimati colaboratori, Anul 2016 a venit cu modificari ale cotei TVA de la 24% la 20%, veste care, credem noi, a bucurat pe toata lumea. Ca urmare a acestei modificari, va informam ca am efectuat urmatoarele modificari: conturile de furnizori ce aveau TVA implicit de 24% au fost actrualizate la TVA de 20% facturile cu TVA […]

 • Ordonanţa de modificare a Codului fiscal, publicată în Monitorul Oficial

  Ordonanţa de modificare a Codului fiscal, publicată în Monitorul Oficial

  Marţi 3 noiembrie 2015, înainte ca primul ministru Victor Ponta să îşi depună în sfârşit demisia, ca răspuns la manifestaţiile din stradă, a fost publicat în Monitorul Oficial Ordonanţa de Urgenţă numărul 50 pentru modificarea şi completarea Legii Nr. 227/2015 privind Codul Fiscal şi a Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală. De interes […]


WebInvoice, solutia de facturare online ideala pentru afacerile mici si mijlocii!

Gratuit pana in limita a 25 de documente lunar! Volum mai mare de facturare? Profita de abonamentul anual cu 500 documente/luna la doar 199 Lei + TVA/an.