Termeni si conditii și protecția datelor


Proprietar.
Denumirea webinvoice.ro este proprietatea exclusiva a SC Blue Star Design SRL (denumita in continuare compania) persoana juridica, de drept privat, romana, cu sediu social in jud. Arad, com. Paulis, sat Baratca 640, inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Arad sub numarul J02/314/98, avand Cod Unic de Inregistrareare 10653481 si atribut fiscal R.

Utilizator.
Prin termenul de utilizator se intelege orice persoana fizica sau juridica, romana sau straina, care acceseaza siteul webinvoice.ro, indiferent de scopul sau, precum si orice persoana fizica sau juridica romana sau straina, care completeaza formularul de inregistrare si accepta prezentele conditii de utilizare.

Definitii.
Urmatorii termenii: „webinvoice.ro”, “Site”, “Site-ul”, “Blue Star Design SRL”, “noi”, “compania” fac referire la firma Blue Star Design SRL si serviciile oferite prin siteul webinvoice.ro.
Termenii „Norme” „Regulament”, „Acord”, „Contract”, „Termeni si conditii” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acceptarea contractului de utilizare.
Acest contract se aplica intregului site webinvoice.ro intergului sau continut precum si tuturor serviciilor on line sau off line oferite prin intermediul sau.

Utilizarea siteului webinvoice.ro si a oricarui serviciu oferit de site-ul webinvoice.ro se face conditionat de acceptarea, fara nici un fel de modificare a prezentului contract. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentului contract, nu folositi site-ul webinvoice.ro sau serviciile oferite dewebinvoice.ro Prin utilizare site-ului sau a oricaror servicii oferite de webinvoice.ro va exprimati acceptul prentru prezentele norme cuprinse sub denumirea „Termeni si conditii”

Utilizare site-ului implica obligatia oricarui utilizator de a consulta periodic normele cuprinse sub denumirea de „Termeni si conditii”, folosirea site-ului sau a serviciilor sale, in continuare, semnifica acceptarea neconditionata a prezentelor norme.

Compania rezerva dreptul de a modifica unilateral, fara nici un fel de aviz sau notificare prezentele conditii de utilizare.

Descrierea serviciilor.
Site-ul webinvoice.ro ofera utilizatorilor acces la un sistem de generare automata sau semiautomata, on-line sau off-line, a documentelor tip fiscal care permit incasarea unor sume de bani.

Obligatii la inregistrare.
Pentru a folosi, o parte, din serviciile oferite de site-ul webinvoice.ro (exceptand informatiile de ordin public, care cad sub incidenta legii 544/2001 privitoare le liberul acces la informatiile de interes public), va obligati sa:
1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra/compania Dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului si
2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, compania are dreptul sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului webinvoice.ro.

Responsabilitatile utilizatorului.
Ca utilizator al site-ului webinvoice.ro, sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea.
Utilizand serviciile siteului webinvoice.ro va obligati sa nu intreprindeti urmatoarele actiuni:
a)sa introduceti date de identificare care corespund intrutotul realitatii;
b)sa nu generati documente care ar servi la comitrea unor fapte de natura contraventionala sau penala ori fapte lezatoare pentru terte persoane;
c)sa nu utilizati in tot sau in parte site-ul webinvoice.ro sau serviciile siteului in scopuri infractionale sau contrare normlor legale;

webinvoice.ro nu garanteaza si nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru autenticitatea, credibilitatea, acuratetea informatiilor introduse de catre utilizatori. Daca i se solicita de catre un utilizator, compania poate investiga si verifica datele de identificare a unui utilizator si poate hotari daca informatiile accesul respectivului utilizator poate fi interzis sau limitat. Compania nu poate fi facuta raspunzatoare si nu poate raspunde de nici un prejudiciu de orice natura cauzat prin o utilizare neconforma sau lezatoare a serviciilor siteului webinvoice.ro. Compania isi rezerva dreptul de a interzice accesul pe site datorita incalcarii termenilor si a conditiilor sau a legii, sau isi rezerva dreptul de a indeparta informatiile abuzive sau ilegale.

Apreciem mesajele utilizatorilor site-ului webinvoice.ro si incercam sa venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Politica companiei noastre nu ne obliga sa acceptam sau sa tinem cont de ideile, sugestiile, inventiile sau materiale utilizatorilor, altele decat cele solicitate de catre companie in mod expres.

Informatii pentru utilizatori.

In cazul in care se solicita inregistrarea Dumenavoastra pentru a putea beneficia de anumite servicii, vi se vor solicita anumite informatii, inclusiv o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care vor fi reglementate in politica site-ului, utilizatorul isi exprima acordul, in cunostinta de cauza si accepta faptul ca webinvoice.ro poate utiliza anumite informatii continute in formularul de inregistrare.
Compania nu va divulga unei terte persoane numele, adresa , adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra expres, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.

Publicitatea si promotiile pe site-ul webinvoice.ro
Site-ul webinvoice.ro si compania desfasoara campanii publicitare si promotii atat in interes personal cat si pentru alte persoane fizice sau juridice prin intermediul bannerelor afisate sau a mail-urilor expediate utilizatorilor.
Corespondenta, afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe/sau prin intermediul webinvoice.ro, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea utilizatorului si a acelor companii.
Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul companiei de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

Link-uri catre alti furnizori de informatii sau servicii.
Site-ul webinvoice.ro poate furniza, sau terte parti ale site-ului pot furniza link-uri catre alte site-uri sau alte resurse. webinvoice.ro nu are nici un control asupra acelor site-uri sau resurse, compania nu poate fi tinuta responsabila, sub nici o forma, pentru disponibilitatea acelor site-uri si nici nu garanteaza si nici nu este responsabila pentru continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe acele site-uri sau resurse.
De asemenea compania sau webinvoice.ro nu poate fi tinuta responsabila si nu poate fi supusa la plata nici unor feluri de despagubiri, directe sau indirecte pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata, de sau in legatura cu folosirea sau veridicitatea informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse, care au link-uri cuwebinvoice.ro.

Responsabilitatile webinvoice.ro
Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, webinvoice.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde a fi, astfel incat in cazul in care compania sau webinvoice.ro ar fi implicata intr-o disputa de orice natura, cu unul sau mai multi utilizatori, compania (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, rezultata in orice mod, care are legatura cu disputele.
Compania nu are obligatia legala de a controla datele ori informatiile oferite de utilizatori, cand se inregistreaza. De asemnea documentele generate de webinvoice.ro pot contine inexactitati sau greseli de scriere, pentru care compania nu poate fi tinuta responsabila.

Limitarea responsabilitatii.

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca compania, nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca compania a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului webinvoice.ro;
b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului webinvoice.ro;
d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
a) utilizarea serviciilor site-ului webinvoice.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul “asa cum sunt” sau “asa cum sunt disponibile”.
b) webinvoice.ro nu ofera nici o garantie ca:
b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului webinvoice.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
b.4) orice eroare de program va fi corectata;
c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de webinvoice.rose afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Protectia datelor cu caracter personal

In calitate de Utilizator imputerniciti Proprietarul pentru prelugrarea datelor cu caracter personal pe care Dumveavoastra le transmiteti in vederea utilziarii serviciilor webinvoice.ro. In acest fel dorim sa ne aliniem activitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal la Regulamentul general de protecție a datelor nr. 2016/679 (denumit în continuare „RGPD”).

Datele personale puse la dispozitia Proprietarului de catre Utilizator sunt:

  • Pentru crearea unui cont: adresa de e-mail, numar de telefon si datele companiei dumneavoastra, acestea din urma ne fiind date cu caracter personal;
  • Pentru crearea documentelor (facturi, chitante, avize etc): datele companiei dumnevoastra, datele companiei clientului sau in cazul clientilor persoane fizice sau a datelor delegatului, dupa caz: nume, prenume, cnp, serie buletin, adresa, e-mail, telefon, cont bancar;
  • Pentru trimiterea de e-mail-uri via webinvoice.ro a documentelor Utilizatorului: adresa de e-mail a Utilizatorului si a clientului dumneavoastra.

Informatiile furnizare de Utilizator vor fi stocate pe serverul webinvoice.ro in Romania, in format electronic si nu vor fi furnizate altor terti decat pentru stricta functionare a serviciului prestat.

Datele cu caracter personal vor fi transmise de la Utilizator la Proprietar si in format criptat pentru a pastra securitatea datelor. Personalul tehnic al Blue Star Design SRL, ce deserveste serverele webinvoice.ro, a semnat clauze de confidentialitate referitoare la datele Prorietarului.

In cazul unor incidente de securitate Prorietarul isi asuma obligatia de a notifica autoritatea de supraveghere competenta si in cazuri exceptionale Utilizatorul conform RGPD.

Utilizatorul are urmatoarele drepturi in legatura cu prelucrarile datelor cu caracter personal: accesarea datelor, rectificarea datelor, opozitia la prelucrarea datelor, stergerea datelor, portabilitatea datelor, restrictionarea prelucrarii datelor, retragerea consimtamantului, dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere competenta.

Va rugam sa ne contactati prin formularul de contact on-line, prin e-mail la office@bluestardesign.ro sau telefon la 0257-306080 pentru exercitarea drepturilor mai sus mentionate.

Va rugam sa cititi si Politica de Cookie.

Generalitati.
In cazul in care oricare prevedere cuprinsa sub titulatura de “Termeni si conditii” este declarata ilegala de catre forurile competente, invaliditatea unei prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi cuprinse in “Termeni si conditii”, acestea ramanand in vigoare.
Aceste conditii pot fi modificate de companie, fara a fi necesar un anunt sau o acceptare prealabila din partea utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand linku-ul „Termeni si conditii”.